Assortiment

Ons assortiment

Omdat we geen stapels dezelfde boeken hebben liggen maar juist enkele exemplaren is de keuze daarmee groter en uitgebreider. Dat is ons concept en we hopen daarmee aan veel wensen tegemoet te komen. Naast de boeken vind je ook veel cadeautips en last but not least is ook Another Record onderdeel van de winkel. Hier vind je een ruim aanbod van kwalitatief goede tweedehands LP's, nieuwe popboeken en muziekgerelateerde artikelen.

IMG_0289

Wereldse Boeken

Kinderboeken

Op de kinderafdeling zijn alle leeftijden vertegenwoordigd en voor ieders wat wils! Vooral de grote prentenboeken en zoekboeken vallen op in het geheel. Daarnaast is er een assortiment puzzels en kinderlandkaarten enz. enz.

19 december 2018 2

Wereldse Boeken

Kookboeken

Kookboeken uit alle windstreken van Nederland tot Japan en van Noorwegen tot Mexico! Alle kookboeken staan gesorteerd op land of werelddeel en er is een ruime keuze. 

Reizen

Wereldse Boeken

Reisgidsen en Reisverhalen en Bijzondere Reisboeken

Bij Wereldse Boeken vind je een grote collectie reisgidsen. Daarnaast hebben we ook een mooie verzameling reisverhalen, gesorteerd op werelddeel en land zodat je alles makkelijk kunt vinden. Mocht je niet vinden wat je zoekt, dan doen wij ons best het voor je te bestellen.

Elke reis is een avontuur!!

nieuwe december 2018 - Nicoleta

Wereldse Boeken

Skitso Tafellamp

Een unieke verscheidenheid van houten handwerk. Elke lamp is vernoemd naar zijn eigen persoonlijkheid. De collectie is geinspireerd op de noordwestenwind Vardaris, een essentieel element van Thessaloniki, die wegblaast en beweging geeft, zelfs aan houten figuren.

De lampen zijn handgemaakt, met de hand beschilderd, gemaakt van massief hout en stof.

 

playforever-bruno-racing-car

Wereldse Boeken

Design speelgoed auto's

De prachtige auto's van Playforever zijn onze trots, gemaakt van de beste materialen en een tijdloos design. Het doel van Playforever is om vrijwel onverwoestbaar speelgoed te creëren. De raceauto's zijn niet alleen prachtig ontworpen, maar ze zijn ook allemaal gemaakt van de beste materialen om een leven lang mee te gaan. Auto's die je bewaard voor later! 

Another Gift

Wereldse Boeken

Wereldse Cadeaus

Achter in de winkel vind je onze wereldse cadeau's. Een leuke verzameling van bijzondere items die stuk voor stuk met zorg zijn uitgekozen. Hier vind je altijd wel dat ene unieke geschenk waar je iemand blij mee kunt maken of wat je zelf altijd al zocht!

Zoek je iets specifieks?